Något helt annorlunda

Vi är i Nairobi. Igen. Vi trodde, hoppas och försökte få allt klart och fixat när det gäller våra arbetstillstånd när vi var här för ett par veckor sedan, men det gick inte. Så nu är vi tillbaka i storstaden, efter en rekordkort resa hit. 5:55 h tog det från Maralal till Nairobi! Det ni!

Det är inte riktigt som det brukar vara när vi är här. Det är bara Ove, jag och Vincent som åkte iväg tillsammans med Magnus i grannhuset. Alfons och Oliver sover hos Anna och deras barn. De fick välja, och valde att stanna (tack Anna!). Vi är ju i princip på en mini-vacation trots att det är jobb och trots att vi har Vincent med.

Det firar vi genom att äta fin middag på något lite finare ställe ikväll, hela lilla gänget. Och kanske med en segerdans när alla ärenden (förhoppningsvis) är avklarade imorgon. Sedan får vi jobba på i lugn och ro i Maralal hela våren tills vi åker hem. Känns bra.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s