Inte vår bästa dag, men det gör inte så mycket

Mormor och morfar har åkt efter några veckors intensivt kollektivliv. Barnen äter mest tomma kolhydrater och är igång hela dagarna. Vi har ärenden att uträtta, som förutsätter att barnen är samarbetsvilliga.

Det fungerar ju lite sisådär ibland. Idag var en sisådär dag.

De sparade pengarna räckte nämligen inte till det pojkarna ville köpa, restaurangmaten var ingen höjdare, vi koordinerade en passfotosession där fyra av oss behövde nya passfoton, ett barn behövde nya skor och fick det, de andra blev sur för att de inte fick några, ett av dem ville in på lekland, ett annat äta frozen yoghurt och få mynt till åkattraktioner i shopping mallen och så vidare.

De fick ingen frozen yoghurt, inga mynt (för vi hade inga) och det blev inget lekland. Då blev vissa sura.

Sen körde vi vidare till finska ambassaden för att ansöka om nya pass. Då var någon nervös för att åka hiss, två gjorde sig hemmastadda på ambassaden och låg/hängde/busade/bråkade i en soffa och en tjatade om en påse jordnötter. Till slut var vi klara och kunde åka tillbaka till Amani Gardens Inn.

Jag for på rummet och sov i två timmar.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Inte vår bästa dag, men det gör inte så mycket

  1. Marianne Asplund skriver:

    Kära kära pojkarna 🙂 Det kunde ha varit intressant att räkna antalet gånger som en viss liten person surade under den tid vi var där. Inte hade det väl blivit 245 men kanske inte så långt ifrån heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s