På väg

Tillsammans med ett helg gäng kvinnor i olika åldrar har jag fått vara med och skriva texter till en antologi. Ett jätteroligt projekt! Boken ”På väg” har alldeles nyss kommit från tryckeriet och finns till försäljning vid missionsmagasinet i Jakobstad. Det är en personlig bok med olika sorters texter, dikter och böner om den tro vi har gemensamt.  Boken består av 69 texter skrivna av 21 kvinnor i olika åldrar och livsskeden.

pa%cc%8a-va%cc%88g

Vi har så mycket att dela med oss av, tänker jag. Att veta att vi är fler som följs åt, som söker oss åt samma håll, som vandrar samma väg, den tanken gör gott. Du är inte ensam. Vi går tillsammans.

Vi är på väg. Alla av oss färdas i någon riktning. Ingen av oss står stilla. Livet är ju synonymt med att färdas, någonstans. Texterna i den här boken är skrivna från vardagen. Från 21 olika vardagar, från olika liv. Men liv som ändå i någon mån färdas i samma riktning trots att den där vardagen kan se så olika ut.

Vill du följa oss en bit på vägen?

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Heliga ögonblick, Konst och kreativitet, Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till På väg

  1. Marianne Asplund skriver:

    Ser fram emot att läsa antologin. Helt fantastiskt att denhär antologin kommit till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s