Nybakad femåring

dscn7429

Jag har bara vaga minnen av tiden före han fanns. Vår Vincent. Idag blev han fem, och även om den efterlängtade födelsedagen förlorade något av sin storhet när den blandades med hög feber och riktigt ont i huvudet gladdes han ändå. Över sitt nya lego, över sina ”hååååkie-tååååkie”(walkie-talkie) och nystickade sockor.

”Jag som fick nya sockol”, myste han här ikväll, när en halv burana fått honom på fötter och han lekt en stund med allt det nya och fina. Sockorna passade utmärkt, och han tog aldrig av dem sedan de kom på.

Han är ljuvlig. Fullständigt sin egen, och alldeles underbar. Någon dag då han mår bättre ska vi fira honom ordentligt med ett rejält kalas. Nu gladdes vi åt att middagen hölls i honom och vi kunde avsluta med en kex.

Vår yngsta är fem.

Fem!

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s