Tillsammansliv

Vi har ätit både lunch och middag tillsammans i snart en vecka. Deras son har lekt med våra söner. Vi har suttit och pratat länge efter att våra barn gått till sängs. Vi har idkat kulturutbyte – vi har fått smaka på olika kenyanska rätter, de har badat bastu. Och så har vi, som sagt, pratat. Om det kommande presidentvalet i Kenya. I USA. Om det religiösa fältet här. Om livet i Finland. Om skolsystem, föräldraskap, kristen tro och framtiden. Ungefär så där som det brukar bli när man lever tillsammans en vecka.

Jag är så tacksam. Inte trodde någon av oss att den man som skulle bli vår språklärare en gång skulle bli en vän, att vi skulle få träffa hans familj, umgås, bli en del av varandras liv.

 

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s