Tisdag

Ove åkte iväg tidigt i morse på en arbetsresa, de äldre barnen renoverar sin trädkoja och skriver regler för sin klubb vars verksamhet ska försiggå i kojan och jag skriver en text som kanske dyker upp på en webbsida i något skede och bokar tre tandläkartider i Nairobi. Måste också komma på vad vi ska äta till lunch, gårdagens morotssoppa med apelsin gick inte riktigt hem och ingen kommer att slåss om resterna. Receptet har potential, men måste finjusteras lite innan försök nummer två.

Mest av allt hoppas jag att min sönderbitna tand klarar sig tills tisdag och att vi får en riktigt mysig vecka här hemma med maken kör omkring i regionen tillsammans med kollegorna och visar Jesusfilm, distribuerar bibelmaterial och träffar pastorer.

 

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s