Hans dag!

Tvåsiffrigt. Han tyckte det var stort att fylla 10, jag tyckte det var stort att han fyllde 10. Vi har firat med (alldeles för) tidig väckning, sång, paket, kalas och gratulationer från Finland.

För 10 år sedan fick vi vårt första barn. 2006 skulle jag ha älskat det finländska vädret sommaren 2016. Den sommaren var het, jag trivdes ypperligt vid frysdiskarna i matbutikerna. Så kom han, mitt i sommarvärmen, och allt blev annorlunda. Vi vidgades, begreppet vi skulle för alltid innefatta fler än Ove och mig. Det var stort, men inte alldeles enkelt. I samma stund som han föddes, föddes också en mamma och en pappa. Han var underbar. Han är underbar.

Det årtionde som gått har varit så händelserikt. Och om ytterligare ett är han 20 år. Jag kan inte ens föreställa mig det. Hur kan han, som alldeles nyligen var så pass liten att han skulle väckas var tredje timme och matas, vara på väg mot något helt annat?

DSCN8301

Han och jag nu. Idag. Den dag han blev 10 och vi firade ett decennium av föräldraskap.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s