Glädjen i att få, och ge

Han ligger här, på min arm, i vår säng. Iförd nya jeans och jumper. Vi öppnade nämligen Väskan i morse. I Väskan finns kläder i olika storlekar, så enkelt att ta till när det blir glest i klädhögarna i pojkarnas rum att jag ska kopiera konceptet i Finland. Det fina med att inte få så mycket är att man blir väldigt glad över rätt så lite. Som Vincent i morse. Som överlycklig provade en hel uppsättning nya (eller ärvda eller köpta på loppis, men nya för honom) kläder och utstötte exalterade gutturala ljud över de olika plaggen. Åh! Ett par nya byxor, de passar, mamma se, de passar!

DSCN8279b

– Får jag se på dina nya kläder? frågade Ove. Och lycklig trippar Vincent iväg och hämtar de nya plaggen. Så går de igenom dem tillsammans. Förundras och pratar om märket på t-skjortan, hur mjuka byxorna är, hur bra allting passar.

Lycklig över några nya plagg. Också lycklig över att han var den som fick flest den här gången.

 

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s