En klump i halsen.

Vi har varit så friska hela våren, tycker jag. Men nu slog influensan till och knockade ut stora delar av den vita befolkningen i Samburu. Jag är snorig, Vincent är snorig, Oliver är snorig och har haft ögoninflammation, Alfons har ont i halsen.

Man måste glädja sig åt det som glädja kan, tänker jag och ser fram emot den vitchoklad pannacotta och rabarbersorbet som väntar i kylskåpet och frysen. Ikväll. När barnen gått och lagt sig. När jag packar in fötterna i ett par varma yllesockor och laddar upp någon TV-serie på datorn.

Jag jobbar ju på min måttlighet. Den är ju mig rätt fjärran, så ofta. Men den här veckan har gått ganska bra. Vi försöker markera helg genom att plöja TV-serier och äta gott då, men inte inne i veckorna. Det har gått hyfsat, faktiskt. Och därför njuter jag vid blotta tanken på något riktigt gott, och slappa framför några avsnitt underhållning.

Det blir bra.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s