Det som händer när det inte händer så mycket

Det är mest vardag nu. Ove ska inte på någon längre tur innan mitten på april, dessutom fick han ont i magen i förra veckan och har varit urlakad och hängig sedan dess (fast han håller på att repa sig nu).

Alfons spelar fotboll, timtals, varje dag. Oliver också. Vincent hänger hos Dahlbackas från tidig morgon. Det är skola, mellanmål, luncher och middagar, lite planering, någon artikel att skriva och kanske en löprunda. Sedan kväll och vanlig vardag imorgon igen. Ibland är den här vardagen skön. Den brukar vara det en tid. Sedan känns det så arma bra med något som bryter av. Jag välkomnar både vardagen och avbrotten.

Vilka avbrott? undrar du kanske. Det ryktas om besök från Finland i maj, och kanske också från våra vänner i Nairobi. I juni ska vi tillbringa fyra dygn på kusten när skolan stängts och vi får ledigt. Och så är det ju ett halvmaraton också (fast jag finns på 38:de plats på väntelistan, så jag räknar inte med att det blir av den här gången).

Sådana avbrott.

DSCN7354

Finare blus och svart kjol. Söndagsklädsel är också ett avbrott från vardagens löpartights och urtvättade pyjamasbyxor.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s