Akrobatik, grannflickan och döva kompisar

Han lever ett intressant liv, vår förstfödde. Äntligen har akrobatikträningarna börjat igen, och han älskar. Älskar att utmana sig, älskar att lära sig nya saker, älskar att vara igång.

I grannlägenheten har det flyttat in en ny familj med en alldeles underbar treåring. Hon gjorde sig hemmastadd i vår lägenhet igår, och förundrade oss alla. Speciellt Alfons. Det var något med de där glittrande ögonen, den lite småfräcka attityden och de busiga ögonen som gjorde att vi alla föll pladask.

”Vill du spela fotboll?”, frågar Ove av Alfons. På gården står nämligen en av de döva pojkarna som bor här på området och vill spela. Och trots att Alfons har en tuff akrobatikträning i bakfickan, och en skärmtid framför sig, så springer han iväg.

Han lever ett intressant liv, kan jag tycka, och älska att allt det där intressanta har med mänskor att göra. För jag vet att vi blir till i mötet med andra.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s