Troende.

De som hängt här ett tag minns kanske att vi var med i ett filmprojekt under hösten 2014. Jag skrev till exempel om det här och här. Vi var inte speciellt nervösa då, själva filmandet var roligt. Men nu närmar det sig sändningspremiär för programmet! Serien heter Troende och börjar sändas 6.3.2016 kl. 19-19:30. Repris sänds lördagar 15:25-15:55. Vi har fått smygtitta på några avsnitt och jag var hundra gånger mer nervös för att se slutresultatet än för själva filmandet. I serien får man alltså bekanta sig med mänskor med olika tro. Vi finns med i avsnitt 6, 9 och 11.

IMGP8432

Producenten Jonas Tuominen (i förgrunden på fotot ovan) som bl.a. var med och regisserade FST5:s serie Farsor och filmfotografen Robert Nordström (fotot nedan). Robert har bl.a jobbat med välkända filmer som Populärmusik från Vittula och Iris.

IMGP8433

Bakom kulisserna. Oliver bekantar sig med kamerautrustningen.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Troende.

  1. Maria skriver:

    Åh, vad roligt det ska bli att se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s