Han där George.

George är en fantastiskt typ. Ni har träffat honom här på bloggen tidigare, men eftersom han bara fortsätter att utmärka sig positivt får han ytterligare spaltutrymme. George är gift, har två barn och jobbar på den brädgård dit Ove alltid går när något ska uträttas. Det vill säga nästan jämt.

De har blivit goda vänner, de här två snickarna från helt skilda världar. Deras relation är balanserad och enkel. En gång hjälper en, en annan gång den andre. George har fått låna verktyg av Ove, Ove får fruktansvärt bra priser av George. De har delat en påse sockerrör, Ove ringer honom när han behöver få en aning om vad olika saker kan tänkas kosta, George följde med Ove när han förde vår bil för att svetsas och inte kände typerna på det stället. Jag skulle ha så många historier att berätta, men får dem inte riktigt att passa in i det här sammanhanget. George får förmodligen flera inlägg skrivna om sig, jag ska försöka berätta några då.

Hur som helst! Nu senast när Ove hämtade trämaterial därifrån råkade han nämna att det skulle användas i slöjdundervisningen i vår skola.

– Är det till skolan? frågade George, och insisterade på att få bjuda på virket.

En sådan gest uppskattas enormt. Tunasema asante, tunashukuru.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s