Hela gänget på rätt plats!

Dahlbackas körde upp till Maralal idag och våra barn väntade ute vid porten (iklädda sina maskeradkostymer som de fick i julklapp) på att få se deras bil svänga in på gården. Vi åt gemensam middag, utbytte nyheter och kavlade mentalt upp ärmarna för en ny säsong bibelöversättningsarbete. Arvid och Vincent spelade memory tillsammans med Katrina och de övriga spelade ett annat spel. Barnen lekte lyckligt tillsammans i några timmar innan det blev läggdags.

På tal om något helt annat: jag är så förundrad över hur Gud arbetar. Just när man lite modfällt sänker axlarna så sker saker i rätt riktningt. Och i rätt tid. Alldeles i rätt tid. Och plötsligt får man nytt hopp, ny motivation och nytt hopp.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s