Tillsammans.

DSCN5636

Vi gjorde det. Vi sprang 400 km tillsammans, ni ställde upp och sponsrade. Tillsammans samlade vi in en hel del pengar för missionen. Det finns ett tillsammans, och jag påstår att det sättet att göra saker slår de flesta andra sätt.

Det finns ett tillsammans. Det kan vara bra att påminna om det när Europa igen skakas i sina grundvalar och allt utmanas.

”Bli starka i Herren och i hans väldiga kraft”, står det i Bibeln*. I honom har vi vår styrka när annat rämnar och inte visade sig hålla.

Och vi, tillsammans, i Herren?

Där, mina vänner, är vi oerhört starka. Där finns den styrka som gett kraft åt mänskor i alla tider. Det är ett tillsammans som gått igenom allt från världskrig till löpevenemang för att stöda missionsarbete.

400 km. Vi gjorde det. Tillsammans.

*Efesierbrevet 6:10
Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s