RUNNING for a reason: första veckan

Skärmavbild 2015-09-24 kl. 20.02.5415.10-21.10.2015

Första veckan av vår månadslånga löpkampanj RUNNING for a reason har gått.

Och resultatet?

Vecka 1 resultat i €

97 kilometer har vi sprungit och promenerat ihop! Med de sponsorer vi har i nuläget skulle det innebära en summa på 485 € till förmån för missionen (läs mer om kampanjen här). Vill du också vara med? Ännu kan du anmäla dig till missionsledare Brita Jern (brita.jern@slef.fi)!

Eva: Ove, vårt mål var 95 kilometer för den här första veckan. Det ordnade ju sig, trots att du var två dagar i Nakuru och inte kunde springa alls. Hur känns det?

Ove: Slitsamt, det har faktiskt varit tuffare än jag hade förväntat. På något sätt hade jag tänkt att man säkert orkar bara man springer sakta. Men det blir väldigt många kilometer att ta igen om man tar en extra vilodag till exempel. Hur känner du det?

Eva: Det har varit en väldigt rolig vecka, tycker jag. Jag var nog förberedd på att det skulle bli tufft att få ihop många kilometer med tanke på hettan, höjden, terrängen och att det ska ske utanför arbetstid och samtidigt fås in småbarnsfamilj när båda av oss ska springa. Men det har varit jätteroligt! Och superkul att få göra tillsammans och peppa varandra. Vad ska vi lägga för mål den här veckan?

Ove: För att nå samma mål som den här veckan, så borde vi springa 7 km varje dag. Det känns ganska mycket när man räknar så! Men vi kör väl som förra veckan, någon längre länk och någon vilodag, och så ser vi hur långt vi når?

Eva: Det låter bra! Vi kör så!

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till RUNNING for a reason: första veckan

  1. Marianne Asplund skriver:

    Jag tycker att ni är underbara. Helt fantastiska. Kram och puss från hejaklacken

  2. Åbacka Astrid skriver:

    Hej där! Vill gärna vara med och idag på symöte tänkte vi ta upp kollekt till erat springas😊 Det var förslag från gruppen här i Jeppo! Alla hälsar o vi börjar varje torsdag kl 13, vi minns er i bön! Ha det gott och väsignat!!/Astrid Åbacka/ vi hörs

    Skickat från min Windows Phone
    ________________________________

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s