På väg.

Det behöver inte vara stora, dyra och invecklade programpunkter, men det behöver vara något. För att vår familj ska må bra så behöver jag och Ove ha överraskningar i bakfickan. Vi behöver ha planer på vad vi kan fara och göra när vi märker att det kunde vara klokt med miljöombyte.

Det blev en vandring idag. Jag hade hittat en lämplig runda på ca 4,5 km som innehöll några små utmaningar. Att ta sig över ett stort, omkullfallet träd och försöka komma över en flod är lagom spännande när man är liten. Och så fanns det massor av safarimyror och några sniglar att titta på utefter vägen.

Han gick hela vägen, den lille. Inte ett gnäll, inte ett tjafs på hela vägen. Ibland hade han en pinne i handen, andra gånger en sten. Det klättrades, hoppades och utforskades. Och så fick pojkarna äta någon chokladboll, varsin riskaka och dricka vatten när det behövdes.

DSCN4095

DSCN4088

Två timmar av den här dagen gick vi tillsammans. Det behöver inte vara invecklat eller dyrt, men vi mår bra av att göra något.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s