Lycka.

Långt nere i magen bor den och fyller hela mig, lyckokänslan.

Barnen har sommarlov. Pulpeterna är tömda, städade, bortförda. Jag huserar alldeles för mig själv i skolbyggnaden. Alldeles för mig själv. Det är tyst. Vincent har gråtit ett par gånger utanför skoldörren och behövt tröst (dörren har jag tagit för vana att låsa från insidan för att minska på avbrott från utsidan), men annars har jag haft snart två timmar ostörd arbetstid.

Jag är hänförd. Både över den tysta arbetstiden och för terminen som gick. Vi klarade det! Mina elever är där de borde vara inlärningsmässigt! De bjöd på sig själva igår under vårfesten och gjorde mig stolt! Trots att den här terminen bjöd på många förändringar för alla av oss så fixade vi det, tillsammans.

Tacksam, hänförd, lite trött och lycklig.

Trots att missionärslärare inte har samma förmåner som finska lärare med långa, lediga somrar, har jag skrapat ihop 6 lediga veckor när semester och övertidstimmar läggs ihop. Vad jag kan minnas har jag aldrig förr haft semester.

Tacksam, hänförd, lite trött och lycklig.

En fjärdedel av vår tid i Kenya har gått.

Sommarlov.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s