Inte alltid idyll.

Nä, söndagen blev inte lika mysig. En borttappad småbil vid kyrkan, alger i Maralals enda pool och ett elakt utslag som behövde behandling. Ungefär så.

Fast sen struntade jag i de melankoliska tonerna och körde bara på. Nu är jag så arma seg i huvudet att jag inte kan framtvinga en endaste liten kontroversiell åsikt eller djup tanke. Ingen! Inte en endaste! Jag minns en tid när jag tyckte till om saker. Jag vet att jag har haft åsikter. Undrar om den tiden kommer igen? Jag vill ju vara samhällsengagerad och diskutera. Just nu går all min energi och kreativitet åt att planera skola (hjälp, så mycket barn ska lära sig! Och jag! Min hjärna behöver lång uppvärmning för att komma rätt när det t.ex. handlar om rymden och solsystem. Det är inte min bakgård.) och sköta vardagen.

Och varför gnäller jag här egentligen? Hjälper ju inte.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s