En gul boll.

Jag pratar tre språk i klassrummet. Jag vet inte om det är att rekommendera, men jag gör det i alla fall. Jag tror att det finns fördelar med det, trots att det stökar till och förvirrar ibland. För att underlätta för mina elever så ville jag synliggöra när de olika språken kommer att användas. Jag frågade mina bekanta på facebook och fick några tips. Jag valde det enklaste, och går numera omkring med ganska färggranna assocearer omkring min hals. Gult för svenska, blått för finska, rött för engelska.

DSCN0928

Sen fnissade jag lite när jag insåg att jag går omkring med Jakobstads logo omkring min hals. Jaja, tur att jag storgillar min hemstad. Och att folk häromkring (eller mina elever) knappast kommer att förknippa den här gula markeringen med Jakobstad.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s