Vi har bongat en pool!!!

DSCN0722

DET FINNS EN POOL I MARALAL! Okej, den lär faktiskt ha funnits här ganska många år, men under den tid den var fylld med vatten så var det ingen som höll den ren. Dahlbackas har simmat här ett par gånger för flera år sedan, men inte efter det. Under vårt förra besök vid Safari Lodge fick vi träffa den nya chefen (Martin från England) och hörde om poolen.

DET FINNS ALLTSÅ EN POOL I MARALAL! Ni har ingen aning om hur stort det här är. Vi lever ju i en miljö med obefintliga fritidssysselsättningar. Inga fotbollslag, trumlektioner, innebandykvällar, bibliotek, konserter eller tillställningar. Alls. Fatta storheten i att hitta en pool!

VI KAN SIMMA I MARALAL!

DSCN0862

DSCN0873

DSCN0882

Idag invigde vi poolen. Tänk att en liten pöl med rätt kallt vatten kan vara en sådan succé!  Jag är så glad och tacksam.

Jag och Anna simmar inte jämt i t-skjorta och shorts eller liknande outfits. Om vi gör det så beror det oftast på att vi bor i en kultur där en kvinna i bikini är så fruktansvärt oanständigt.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s