Att vara förälder.

Att vara förälder är ju enormt utvecklande för ens egen person på så många olika sätt. Till exempel så har våra tre söners intressen och personligheter fått mig till miljöer som jag annars knappast ens skulle ha noterat. Jag har ju tidigare skrivit om skateboardrampen.

Idag fick vi vara med på julfesten som musikverksamheten vid Tobaksmagasinet ordnade. Den musikverksamheten kan jag bara rekommendera. 5 € har det kostat oss att ha Alfons i en musicerande miljö med proffsiga ledare den här hösten. Fem euro. Nästan ingenting alltså. Speciellt suveränt när barnen ännu är så små att de inte ännu vet om de verkligen är intresserade av gitarr, sång eller trummor. Tanken var att Alfons skulle spela elgitarr, men efter några gånger hittade han trummorna och älskade. Älskade, älskade, älskade! Trumsessionen varje måndag har varit en av veckornas höjdpunkter för honom. Alltid roligt! Idag bjöds vi på en fartfylld julsångsshow!

 DSCN0244

DSCN0249

DSCN0251

Efter programmen och kaffet kom en av ledarna, han med rockig axellång frisyr, snälla ögon och skön stil, och pratade med Alfons. Satte sig i samma soffa. Frågade lite om när vi åker iväg, och pratade lite om framtiden. Gav Alfons några uppmuntrande ord. Såg honom en stund.

De här måndagshalvtimmarna har gjort Alfons gott.

Därmed har också de här måndagshalvtimmarna gjort mig gott.

Det är ju lite så det fungerar.

Så var ännu ett farväl taget.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s