Hur män sitter.

IMGP8542 IMGP8541

Det är ju egentligen mänskor jag vill rita. Det är så svårt, och det finns inga genvägar. Mänskorna med alla muskler, kroppsdelar och perspektiv som ska stämma. Igår kväll hittade jag en guide på nätet över hur man ritar män i olika positioner. Jag tittade på skärmen och ritade på mitt block. Jag inser att det är så jag måste göra. Jag måste rita av. Jag kan inte bara sätta mig ner och bara ur fantasin rita en kvinna som bär ett barn. Jag måste rita av ett foto, en bild eller något liknande. Perspektiven måste stämma.

Jag blev nöjd med mina sittande män. Nu ska jag försöka få till en skiss över en kvinna också. Så kanske de ramas in och hängs upp i vårt sovrum, eller i mitt kontor.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s