Nairobi

Vi har fått våra arbetstillstånd. Officiellt. Mitt blev klart för ganska länge sedan, och nu har vi väntat på att Ove ska få sitt också. Nu är vi där. Med två stycken arbetstillstånd som väntar på lite byråkrati i Nairobi.

Fast först ska tillstånden betalas. Torde ta ungefär en vecka eller något sånt. Och vi hoppas så innerligt att de ska bli klara så fort som möjligt så vi kan göra undan allt pappersjobb i Nairobi i samband med retreaten. Imorgon kör vi mot huvudstaden. På torsdag ska vi ha informationsdag på BTL och praktikanten Samuel ska ta hand om barnen på hotellet. Känns bra. Om det sker ett mirakel så ägnar vi fredagen åt att springa med pass och papper och fingeravtryck. Men annars planerar vi retreat och far på pedikyr och massage. Kanske klipper håret. Andas lite.

På lördag springer vi ”Run for the Bibleless”. 10 km i Nairobi, tidigt på morgonen. Ska bli roligt. Lär vara stort jippo. Sen blir det retreat och gemenskap på ett konferenscenter strax utanför Nairobi.

Händelserik vecka framför oss. Ni får gärna vara med och be. Lång bilresa, köra själva i Nairobi, hitta vägar, ha tålamod med trötta medresenärer och sånt. Och retreaten då. Och allt pappersarbete vi vill få undanstökat. Det är många pusselbitar som sitter lite löst och inte hittat sin plats ännu.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s