Mera dramatik

Som om inte kameler utanför porten, hemska historier om olika möten med ormar och bristen på rinnande vatten gjorde livet tillräckligt dramatiskt här. Idag steg Alfons på en tagg som for rakt igenom hans sandal (!) och vidare in i foten (!). 1,5 cm rakt in. Och så gick den av. Det tog oss nästan en timme att få ut den. Och när vi väl fick ut den (Ove drog ut den med sin Leatherman) och såg hur lång den var så förstod vi hur ont det hade gjort.

Det är svårt att utdela förbud om att inte stiga på taggar. Sånt händer ju oftast i misstag. Men de får inte klättra i träd på en tid. Den här mamman måste få andas ut lite emellan. I Finland skulle jag inte drömma om en sådan begränsning, men livet här är annorlunda och vi får så lov att anpassa oss. Det är 5 timmar till närmaste någorlunda bra sjukhus. Det är liksom inte värt det.

Puh.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s