Nakuru.

Vi har kommit fram till Nakuru. Barnen sover, Magnus och Ove har fixat internet till min dator och jag känner mig helt okej efter en dusch och en twix. Nu ska jag andas några andetag innan det är dags för sömn och resdag nummer två.

Imorgon torde vi komma fram till Maralal. Jag får nästan fjärilar i magen.

Anna påstod förresten att man inte riktigt kan kalla Maralal för ”bortom ära och redbarhet”, men jag förklarade det med journalistisk moms. Jag menar förstås de där små, små överdrifterna som gör en bra historia suverän. Ja, förutom att jag ju inte är journalist då. Men överdriftsmomsen tar jag mig ändå rätten att använda ibland. Harkel.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nakuru.

  1. Anna skriver:

    Dessutom heter det ”bortom all ära och redbarhet”, men eftersom det i vilket fall som helst inte är en adekvat beskrivning av Maralal skall jag väl inte påtala det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s