Det drar ihop sig.

Vincent är bättre, men inte helt frisk. Han har inte spytt idag, druckit en del, ätit något smått och varit uppe och lekt hela dagen. Jag tror att det går åt rätt håll, och hoppas att han är som vanligt imorgon. Be gärna att han får bli helt återställd!

Och eftersom Dahlbackas fick sin bil från servicen idag så betyder det att vi startar mot Maralal imorgon. Planen är att ta oss till Nakuru (ca 2 1/2 timmes bilfärd från Nairobi). Där sover vi en natt och fortsätter alltså på måndagen mot Maralal.

Det har varit en skön dag. Vi har kunnat slappna av och vila efter resan hit och efter alla förberedelser som vi hållit på med i Nairobi. Dessutom fick vi umgås med en kollega på BTL som kom hit och hälsade på. Och Wallins! Vi har träffat Mona, Alf och deras son Ron. Roligt med umgänge innan vi drar iväg mot ett avlägset Maralal.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det drar ihop sig.

 1. Maggi Åhman skriver:

  Va bra att Vincent mår bättre!! Här har vi fått lite snö så världen ser lite ljusare ut 🙂 Vi har börjat jobba igen och allt rullar vidare i samma spår. Det är ett stort tomrum i klubben och ödk…jag skulle ge mycket för att få vara med er!
  Hälsa alla,speciellt alla barn ni träffar! Gud med er alla, ni finns i våra böner
  Maggi

  • kvintettfamilj skriver:

   Hej Maggi! Vad roligt att höra av dig. Vi ska hälsa när vi får tillfälle. Just nu är det fruktansvärt varmt, så det låter lite skönt med snö 🙂 Hälsa dagklubben från Oliver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s