Familjefoton.

Jag kom mig äntligen för att boka in oss för familjefotografering. Dessutom passade vi på och tog ettårsfoto av Vincent (ja, vem är nu så noga med månader. Förresten så har jag inte ens studiofoton av de andra killarna när de var ett år. Det finns alltså inget system när det gäller fotografering av barnen när de är små.)

IMG_6504

IMG_6744-3

IMG_6693

IMG_6617

Det är Jessica Kivilehto på Photoholic som fotat (henne kan man kontakta t.ex. via Photoholics sida på facebook). Vi blev i alla fall jättenöjda. Och jag är glad över att ha fina foton av kvintettfamiljen.

Annonser

Om kvintettfamilj

Gift trebarnsmor. Målmedveten, kristen projektmänniska. Bor i Kenya, jobbar som missionär och har numera lärt mig konversera på swahili. Tycker väldigt mycket om mänskomöten, mat, träning och konst. Är inte speciellt morgonpigg. Vill väldigt gärna vara en tillräckligt bra mamma och fru. Älskar de mina. Mycket.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Familjefoton.

 1. Jenny skriver:

  Vilka underbara fotografier av familjen och lilla Vincent! Och Eva, du ser strålande ut! Inte en dag äldre än när vi studerade, och supersnygg! Skönt veckoslut till er!

  • kvintettfamilj skriver:

   Ja, bilderna får mig på gott humör. De var precis sådana jag hade önskat. Och du, tack för de fina orden. Det är ju snart 10 år sedan jag fick min examen. 10 år och 3 barn. Det är år som får synas. Men tack i alla fall!

 2. D. skriver:

  Vackert familjefoto:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s